Artikelnummer EXT-HEAT-1 Kategorier ,

Viskan Ext. Heat Air

0.00kr

Nu introducerar vi Viskan Ext Heat Air!

Med detta tillval kan du spara upp till 70% av uppvärmningskostnaden.

Vi vågar påstå att våra spabad är bland de energisnålaste på marknaden redan idag. Men bra kan bli bäst.

Vad är då Viskan Ext Heat Air?

Detta är i korta drag Ext Heat + en tyst och energisnål luftvärmepump. Luftvärmepumpen kopplas enkelt till badet via Ext Heat och värmer badets vatten på ett mycket mer energieffektivare sätt än vad badets värmare gör. Badets elpatron/värmare ger enkelt uttryckt en krona ut i värme för varje krona in du spenderar. Luftvärmepumpen däremot kan ge upp till 14,5 kronor för varje krona du spenderar (vid en temperatur om 7 grader och vattentemperatur på 38 grader ger den 2,5 kronor dvs mer än en halvering av uppvärmningskostnaden)

Detta påverkar alltså badets direkta strömförbrukning positivt och fungerar året om. Badets värmare fungerar även som en ev backup och säkerhetsfunktion om något skulle hända. Dvs ni har fortfarande kvar badets alla säkerhetsfunktioner gällande frys- och överhettningsskydd mm. Badet står alltid redo att användas när ni önskar. Ingen extra förberedelse eller planering behövs. Så som vi tycker det skall vara.

Trygghet och driftsäkert

På Viskan Ext Heat Air lämnar vi tillsammans med vår leverantör 5 års fullservicegaranti. En registrering hos vår leverantör är det enda som krävs.  All service utförs av kompetent och kylutbildad personal.

Läs mer om Viskan Heat Air i produktbladet!

Rekommenderat pris för detta tillval: 28 495kr

0.00kr

Ställ en fråga om produkten

Vänligen beskriv vilken produkt det gäller i din fråga.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Gör ett tryggt val

Som ägare av ett Viskan Spa bad skall du känna dig trygg och säker i ditt köp. Viskan Spa har lång erfarenhet inom området och valet av komponenter, noggrannhet och kunskap är viktiga ingredienser för att produkten skall bli bra och hålla länge.

Dock kan saker och ting ändå gå fel ibland och då är det viktigt att du som kund snabbt skall få hjälp. Under fliken ”kontakt” hittar du telefonnummer och mailadress till oss. För att vi snabbt skall kunna ge dig rätt service ber vi dig ha kvitto och garantinummer tillhands.

Till våra spabad lämnar vi följande garantier:

  • 10 års ram/stomme garanti
  • 8 års garanti på alumipanelen.
  • 5 års skal garanti mot krackeleringar och missfärgningar
  • 3 års komponentgaranti
  • Fråntaget komponentgarantin är belysning, nackkuddar, UV-C lampa/ozongenerator, thermolock och filter då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd

Ovan garanti gäller för spabad som används för privat bruk.

Vid garanti-/service ärende
För att vi skall kunna utföra ett garanti-/service ärende är det mycket viktigt att alla sidor av badet står tillgängligt för vår servicemontör. Vi står inte för någon kostnad förknippad i samband med att få spabadet tillgängligt för service/garanti.

Beställ katalog

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.