Service Spabad

Vi erbjuder service på spabad av alla märken i hela Sverige. Med lång erfarenhet och bra tillgång till reservdelar kan ni försäkra er om bästa servicen.

Skriv in er önskan och vart ni bor så skickar vi er en offert.

Timkostnad: 750:- Milkostnad: 40:-/mil

Framkörningsavgift 795kr inom 50km.
Framkörningsavgiften beräknas från startadress 436 34 Askim.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Observera att det är mycket viktigt att alla sidor av badet står tillgängligt för vår tekniker för att hen skall kunna utföra ett garanti- eller servicearbete. Vi står inte för någon kostnad förknippad i samband med att få spabadet tillgängligt för service/garanti.

Badet skall vara åtkomligt runtom med 55cm. Om det är så att det är ett högre trädäck eller liknande som badet är nedsänkt i och ni vill att tekniker ska ta sig fram under trädäcket till badet, så är minsta fria höjd tekniker skall ta sig fram under 110 cm och maximalt avstånd mellan bad och in passage är 3 meter. OBS! om badet inte är framkomligt när tekniker är på plats (enligt beskrivning ovan) debiteras ni som kund en bomkörningsavgift på 500kr.

På äldre bad finns det en risk att följdskador uppstår vid reparation då tex limningar vid slangar och andra tätningar kan vara bristfälliga. Ser vi risk för detta innan arbetet påbörjas informeras kunden om badets status. Vi står inte för kostnader som kan tillkomma men hjälper självklart till med att åtgärda allt.

Letar du efter tillförlitlig och professionell service för ditt spabad i Göteborg eller Kungsbacka? Vår mångåriga erfarenhet och expertis inom området garanterar att ditt spabad får den omsorg och uppmärksamhet som det förtjänar.

Att äga ett spabad är en underbar lyx som bidrar till välbefinnande och avkoppling. För att denna investering ska behålla sitt värde över tid är det viktigt att inte underskatta vikten av regelbunden service och underhåll. Det är här vi kommer in i bilden.

Varför är service och underhåll så viktigt för spabad och pooler? För det första är vattenkvaliteten avgörande för en säker och angenäm badupplevelse. Regelbunden kontroll och justering av vattenbalansen förhindrar tillväxt av alger och bakterier, vilket kan leda till hälsoproblem och skador på utrustningen. Genom att underhålla vattnet och systemkomponenterna undviker man obehagliga överraskningar som grumligt vatten eller en oväntad maskinbreakdown.

Dessutom förlänger kontinuerlig service livstiden på ditt spabad. Vi ser till att alla komponenter fungerar optimalt och byter ut delar som är slitna eller riskerar att gå sönder. Detta förebygger större reparationer som kan vara kostsamma och tidskrävande. Med vårt team av erfarna tekniker som använder den senaste teknologin, kan vi garantera ett arbete som överstiger industristandarderna och kundens förväntningar.

I det vackra men ibland råa klimatet i Göteborg och Kungsbacka är det även viktigt att skydda sitt spabad mot väder och vind. Vi erbjuder lösningar för att skydda ditt utomhusbad från de element som kan påverka dess funktion och utseende negativt.

Vårt lokala engagemang innebär att vi har en djup förståelse för de specifika behoven hos spabad- och poolägare i Göteborgs- och Kungsbackaområdet. Vi vet hur vi effektivt kan förebygga problem innan de uppstår och hur vi skapar ett underhålsschema som passar just ditt bads unika förutsättningar.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och nöjd. Vi strävar efter att ge personlig service och rådgivning så att du kan njuta av ditt spabad år efter år. Att satsa på regelbunden service är en smart investering för både din hälsa och din ekonomi. Låt oss ta hand om det praktiska så att du kan fortsätta med det viktiga – att slappna av och njuta av ditt lyxiga bad.

Vi förstår att ditt spabad är en plats för avkoppling och njutning. Låt oss sköta om det så att du kan bibehålla den känslan. Kontakta oss idag för en skräddarsydd serviceplan som säkerställer att ditt spabad i Göteborg eller Kungsbacka alltid är i toppskick.

Gör ett tryggt val

Som ägare av ett Viskan Spa bad skall du känna dig trygg och säker i ditt köp. Viskan Spa har lång erfarenhet inom området och valet av komponenter, noggrannhet och kunskap är viktiga ingredienser för att produkten skall bli bra och hålla länge.

Dock kan saker och ting ändå gå fel ibland och då är det viktigt att du som kund snabbt skall få hjälp. Under fliken ”kontakt” hittar du telefonnummer och mailadress till oss. För att vi snabbt skall kunna ge dig rätt service ber vi dig ha kvitto och garantinummer tillhands.

Till våra spabad lämnar vi följande garantier:

  • 10 års ram/stomme garanti
  • 8 års garanti på alumipanelen.
  • 5 års skal garanti mot krackeleringar och missfärgningar
  • 3 års komponentgaranti
  • Fråntaget komponentgarantin är belysning, nackkuddar, UV-C lampa/ozongenerator, thermolock och filter då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd

Ovan garanti gäller för spabad som används för privat bruk.

Vid garanti-/service ärende
För att vi skall kunna utföra ett garanti-/service ärende är det mycket viktigt att alla sidor av badet står tillgängligt för vår servicemontör. Vi står inte för någon kostnad förknippad i samband med att få spabadet tillgängligt för service/garanti.

Beställ katalog

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.