Spabad

Spabad i Göteborg & Kungsbacka

Att skapa en oas i hemmet där man kan varva ner och njuta av livets goda stunder blir allt vanligare. Många i Göteborg och Kungsbacka väljer idag att investera i ett eget spabad – en trend som vi har märkt av och bidragit till med vår expertis och våra högklassiga produkter. Vårt företag har försett nöjda kunder med lyxiga spabad i många år, och vi är stolta över att kunna erbjuda något som både är avkopplande och ett mervärde för hemmet.

För oss är det viktigt att varje spabad inte bara är en produkt, utan en del av en livsstil. Därför arbetar vi nära varje kund för att hitta den bästa lösningen som passar just deras unika behov. Vi förstår att ett köp av spabad är en stor investering, och därför är en transparent process och öppen kommunikation alltid i fokus när du samarbetar med oss.

I Göteborg, med dess pulserande stadsliv, kan ett spabad vara en fristad från vardagens stress. I Kungsbacka, där naturen är nära, erbjuder vi möjligheten att förlänga de lugna stunderna med ett bad som komplement till den natursköna omgivningen. Oavsett plats, tar våra spabad hänsyn till både praktiska och estetiska överväganden, allt för att du som kund ska bli helt nöjd.

Våra tekniker har en gedigen erfarenhet och ett öga för detaljer som säkerställer att installationen av ditt spabad går smidigt och korrekt. Vi värdesätter kundens tid och strävar alltid efter att överträffa förväntningarna med vår service.

Vi är mer än bara säljare; vi är entusiaster som ser stort värde i det personliga välbefinnandet som ett eget spabad erbjuder. Vi är med dig från den första förfrågan till dess att du tar ditt första dopp och därigenom bäddar för obetalbara stunder hemma.

Om du funderar på att förhöja din livskvalitet med ett spabad i Göteborg eller Kungsbacka är du välkommen att kontakta oss. Vi guidar dig genom urvalsprocessen, ger råd om skötsel och ser till att ditt nya spabad blir hjärtat i ditt hem och en källa till daglig glädje.

Välkommen till en värld av avkoppling och njutning – välkommen till oss, experterna på spabad i Göteborg och Kungsbacka.

Gör ett tryggt val

Som ägare av ett Viskan Spa bad skall du känna dig trygg och säker i ditt köp. Viskan Spa har lång erfarenhet inom området och valet av komponenter, noggrannhet och kunskap är viktiga ingredienser för att produkten skall bli bra och hålla länge.

Dock kan saker och ting ändå gå fel ibland och då är det viktigt att du som kund snabbt skall få hjälp. Under fliken ”kontakt” hittar du telefonnummer och mailadress till oss. För att vi snabbt skall kunna ge dig rätt service ber vi dig ha kvitto och garantinummer tillhands.

Till våra spabad lämnar vi följande garantier:

  • 10 års ram/stomme garanti
  • 8 års garanti på alumipanelen.
  • 5 års skal garanti mot krackeleringar och missfärgningar
  • 3 års komponentgaranti
  • Fråntaget komponentgarantin är belysning, nackkuddar, UV-C lampa/ozongenerator, thermolock och filter då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd

Ovan garanti gäller för spabad som används för privat bruk.

Vid garanti-/service ärende
För att vi skall kunna utföra ett garanti-/service ärende är det mycket viktigt att alla sidor av badet står tillgängligt för vår servicemontör. Vi står inte för någon kostnad förknippad i samband med att få spabadet tillgängligt för service/garanti.

Beställ katalog

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.