Garantiärende

Garanti

För att vi så snabbt som möjligt skall kunna lägga upp serviceärenden och agera behöver vi få in nedan:

Klicka här för att se hur du hittar ditt garantinummer

* Modell (t.e.x Ekerö) samt årsmodell
** Vårt garanti-nr, klicka här för att se hur ni finner garantinumret.
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Vanligt förekommande frågor

Kontrollera säkringarna i huset. Kontrollera att det finns ström fram till El-boxen i spabadet.

Kontrollera så att inte filter behöver bytas. Om filter är smutsiga så kan displayen indikera för ”low flow” eller ”heater dry”. Testa en gång att köra badet utan filter. Fungerar då vattenflödet som det skall så är troligtvis filtren som skall bytas.

Viktigt att fylla på vattnet genom filterehål- laren för att undvika luft i systemet. Det kan också orsaka dåligt flöde. Vi luft i systemet kan en manuell avluftning behövas vid cirkulationspumpen.

Det finns en naturlig avdunsning av vattnet samt beroende på hur mycket och hur många som badar och kliver ut och i, så är 1-3 cm / vecka ganska normal vattenavgång.

Tänk på att spabadet skall vara tillgänglligt för service. Vi rekommenderar 55cm runt om badet, vi förbehåller oss rätten att debitera reskostand om det visar sig att vi inte kommer åt att genomföra service.

Gör ett tryggt val

Som ägare av ett Viskan Spa bad skall du känna dig trygg och säker i ditt köp. Viskan Spa har lång erfarenhet inom området och valet av komponenter, noggrannhet och kunskap är viktiga ingredienser för att produkten skall bli bra och hålla länge.

Dock kan saker och ting ändå gå fel ibland och då är det viktigt att du som kund snabbt skall få hjälp. Under fliken ”kontakt” hittar du telefonnummer och mailadress till oss. För att vi snabbt skall kunna ge dig rätt service ber vi dig ha kvitto och garantinummer tillhands.

Till våra spabad lämnar vi följande garantier:

  • 10 års ram/stomme garanti
  • 8 års garanti på alumipanelen.
  • 5 års skal garanti mot krackeleringar och missfärgningar
  • 3 års komponentgaranti
  • Fråntaget komponentgarantin är belysning, nackkuddar, UV-C lampa/ozongenerator, thermolock och filter då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd

Ovan garanti gäller för spabad som används för privat bruk.

Vid garanti-/service ärende
För att vi skall kunna utföra ett garanti-/service ärende är det mycket viktigt att alla sidor av badet står tillgängligt för vår servicemontör. Vi står inte för någon kostnad förknippad i samband med att få spabadet tillgängligt för service/garanti.

Beställ katalog

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.