Pool

Pool för dig i Göteborg & Kungsbacka

Drömmer du om oasen på din bakgård där familj och vänner kan samlas för avkopplande stunder? I Göteborg och Kungsbacka finns en lösning som speglar både kvalitet och erfarenhet – Vår poolaffär.

Med årtionden av dedikerat arbete och en passion för att förvandla visioner till verklighet, är vi blomstrande i att leverera högklassiga pooler till våra kunder. Inom vårt utbud hittar du kompositpooler som framställs med de mest nyskapande metoderna för att garantera hållbarhet, termopooler som stödjer en energieffektiv livsstil, samt pooltak som bidrar till längre badsäsonger och enklare underhåll.

Kompositpoolerna är ett premiumval för dem som uppskattar en graciös blanding av estetik och funktionalitet. Deras robusta konstruktion ser till att motstå både tidens tand och Göteborgs växlande väderförhållanden. När du sen sjunker ner i det behagliga vattnet efter en lång arbetsdag, kommer du att förstå varför detta är en investering som förgyller både din egendom och din livskvalitet.

Termopooler från vårt sortiment är idealiska för den miljömedvetna kunden. Isoleringskapaciteten i dessa pooler är oöverträffad, vilket innebär lägre uppvärmningskostnader och en mindre miljöpåverkan. Oavsett om du bor i hjärtat av Göteborg eller i den lugnande naturen runt Kungsbacka, så ger en termopool dig möjligheten att bada i ett energieffektivt sätt året om.

Pooltaket är en tilläggstjänst som vi stolt erbjuder. En installation av ett pooltak är inte bara en visuell uppgradering, det är också en smart förlängning av din pool, vilket ger dig fler soliga dagar att njuta av ditt bad. Dessutom, tack vare skyddet det ger, kan du förvänta dig mindre tidskrävande rengöringar och underhåll.

Alla våra produkter kännetecknas av kvalitet, hållbarhet och ett stilrent utförande. I Göteborg och Kungsbacka har vi förvandlat många hem och trädgårdar till privata semesterparadis. Våra experter vägleder dig genom hela processen – från det första samtalet, till val av pool, och ända fram till att den första simtaget tas i din nya pool.

Som en ledande aktör inom poolbranschen är det vår uppgift att inte bara leverera en produkt, utan en heltäckande lösning som inkluderar professionell installation, noggrann rådgivning och pålitligt stöd efter försäljning.

Om du befinner dig i Göteborg eller Kungsbacka och längtar efter en egen pool, tveka inte att kontakta oss för en konsultation. Tillsammans kan vi skapa en plats för nöje, avkoppling och oförglömliga minnen. Din drömpool väntar – låt oss börja resan mot ett lyxigare hemmiljö idag.

Gör ett tryggt val

Som ägare av ett Viskan Spa bad skall du känna dig trygg och säker i ditt köp. Viskan Spa har lång erfarenhet inom området och valet av komponenter, noggrannhet och kunskap är viktiga ingredienser för att produkten skall bli bra och hålla länge.

Dock kan saker och ting ändå gå fel ibland och då är det viktigt att du som kund snabbt skall få hjälp. Under fliken ”kontakt” hittar du telefonnummer och mailadress till oss. För att vi snabbt skall kunna ge dig rätt service ber vi dig ha kvitto och garantinummer tillhands.

Till våra spabad lämnar vi följande garantier:

  • 10 års ram/stomme garanti
  • 8 års garanti på alumipanelen.
  • 5 års skal garanti mot krackeleringar och missfärgningar
  • 3 års komponentgaranti
  • Fråntaget komponentgarantin är belysning, nackkuddar, UV-C lampa/ozongenerator, thermolock och filter då dessa är förbrukningsvaror med varierande livslängd

Ovan garanti gäller för spabad som används för privat bruk.

Vid garanti-/service ärende
För att vi skall kunna utföra ett garanti-/service ärende är det mycket viktigt att alla sidor av badet står tillgängligt för vår servicemontör. Vi står inte för någon kostnad förknippad i samband med att få spabadet tillgängligt för service/garanti.

Beställ katalog

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.